Pages

Ads 468x60px

17 Ağustos 2013 Cumartesi

Samsung Akıllı Telefonlar Özellikleri




Samsung akıllı telefonlar özellikleri bakımından kullanıcılarından geçer not almıştır.Samsung'un eşsiz birbirinden harika olan iki modeli Samsun S3 ve Samsung S4 Karşılaştırmalı olarak inceleyelim.





Samsung S3'ün akıllı bekleme özelliği ile ön kamera sayesinde göz hareketlerinizi otomatik olarak takip eder ve siz internetteyken yada e-kitap okurken telefonunuzun kararmasını engeller. S Beam özelliği olan Galaxy S3 ile resim, video, müzik ve kişi profillerini diğer bir Galaxy S3 ile yakınlaştırarak hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz ve akıllı bir kameraya sahip olan Galaxy S3 sıfır deklanşör özelliği ile anı kaçırmazsınız. Aramak istediğiniz numarayı sizin için çevirirlen akıllı uyarı özelliği sayesinde telefonunuzu elinize aldığınızda siz yokken gelen çağrı ve mesajları bildirir ve daha birçok konuda samsung akıllı telefonlar özellikleri bakımından teknoloji zengini olmuştur.



Sizde Bu Samsung Akıllı Telefonlar Özelliklerini Görmek Ve Karşılaştırmak İçin Şimdi Tıklayın.>>>>


Samsung S4 Samsung teknolojisinin her zaman zamanın ilerisinde olduğunu kanıtlar cinste bir modelle samsung kullanıcılarına sunulmuştur. Bu tasarım harikası samsung akıllı telefonlar özellikleriyle göz doldurmuştur. Aynı anda çift çekim yapan ön ve arka kamerası ve sesli resim çekme özelliği ile sıra dışı fotoğraflara imzanızı atabilirsiniz. S Translater özelliği ile siz çevirmek istediğiniz kelimeleri cümleleri söyleyin Galaxy S4 çevirsin, telefonunuza dokunmadanda telefonunuzu kontrol edebilirsiniz. Eğlenirken hayatınızı kolaylaştıracak bu telefonda daha birçok özellik var. Samsung akıllı telefonlar özellikleriyle vazgeçilmez bir tutku oluyor.





Kısa Bir Süre İçin

 www.hizlial.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder