Pages

Ads 468x60px

14 Ağustos 2013 Çarşamba

Samsung Akıllı Telefonlar




 




Samsung akıllı telefonlarıyla rakiplerine galaxy serisiyle bu pazarda kendisinin de zirvenin en büyük ve güçlü adaylarından biri olduğunu gösterdi. Samsung akıllı telefonlar göz dolduran özellikleri sayesinde samsung, kullanıcısının ihtiyaçlarına  cevap verebilmiş ve kullanıcılarının gözünde itibar kaybetmemiştir.

Samsung akıllı telefonlar dünyasının yeni nesil akıllı telefonlarını üretmeye devam ediyor.Akıllı telefonlar arasında en çok satan Galaxy S3 ten sonra serinin devamı olan Galaxy S4 ile samsung teknolojisinin kullanıcılarına sunduğu mükemmel ötesi kalitesi Samsung'u rakiplerinin bir adım ötesine taşıyacak.

Galaxy S4 yazılım donanım ve tasarım bakımından çok büyük yenilikleri kullanıcılarına sunuyor. Samsung akıllı telefonlar ile Galaxy serisinde göz dolduran tasarım harikası akıllı telefonlarının piyasaya çıkan Galaxy S4 'ün özelliklerini inceliyelim.


Samsung Akıllı Telefonlar Özelliklerini Öğrenmek için Tıklayın. >>>>>


Galaxy S4, 4,99 inç full hd süper amoled ekran 441 ppi piksel yoğunluğu bulunuyor, 2Gb ram,dört çekirdekli 1,9 Ghz işlemci ve 4.2 androig sistemi bulunan akıllı telefonda 13 MP ana kamera ve 2 MP arka kamera bulunmaktadır.!6 GB dahili hafızası 64 GB'a kadar yükseltilebiliyor.  Samsung akıllı telefonlarıyla hayatınızı kolaylaştırın.

www.hizlial.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder